Leknes padleklubb

Etablert: 2008

Litt orientering om turer og kurs, våren 2021

Torleif Utnes 8. mai 2021

Hei alle sammen!
Da er vi godt igang med planlegging av 2021 og snart kan vi starte de organiserte aktivitetene.
Vi i turgruppa vil snart legge ut klubbturene våre. Minner på om at du som medlem i LPK får låne alt av utstyr. I tillegg må du ha vått-kort for grunnkurs. Turene legges ut på FB-siden vår og her på hjemmesiden.
I begynnelsen av juni starter vi med intro- og grunnkurs i havpadling. Årsaken til at det er «litt seint på året» vi starter med kurs, er at det er så vanvittig kaldt vann i Storfjorden nå på vårparten. Det er mye snø og is i fjellene som tiner.
Litt om å delta på kurs: Våre kurs egner seg IKKE til å behandle/kurere vannskrekk! Kurset startet på en fredag ettermiddag hvor det blir litt orientering om kurset og utdeling/tilpassing av utstyr. Lørdag går vi gjennom alle øvelsene og søndag er det en lenger tur hvor vi skal bruke det vi har lært. I tillegg skal vi leke litt.
Instruktører er Adrian og Torleif.
Kursene blir lagt ut på FB-siden og hjemmesiden

Intro – grunnkurs og oppfriskningskurs havkajakk 4-6 juni

Grunnkurset starter fredag med litt teori og utdeling av utstyr (tørrdrakt, padle-sko, kajakk,spruttrekk og padleåre). På lørdag ser vi og lærer forskjellige teknikker og ikke minst lærer vi det viktigste: Hva vi skal gjøre hvis man går rundt (våt utgang)….

Litt orientering om turer og kurs, våren 2021

Hei alle sammen! Da er vi godt igang med planlegging av 2021 og snart kan vi starte de organiserte aktivitetene. Vi i turgruppa vil snart legge ut klubbturene våre. Minner på om at du som medlem i LPK får låne…

Ang. årsmøtet  –  utsettes!

Pga de siste restriksjonene når det gjelder smittevern, vil planlagte årsmøte bli flyttet. Planen var å avholde det 18. januar 2021.  Ny dato vil vi komme ut med vi brev (slik som dette) direkte til deg som medlem, samt at…