Leknes padleklubb

Etablert: 2008

Klubbtur 3. august 2020

Torleif Utnes 4. august 2020

Da vi var to som møtte og er vant til litt lengre turer, bestemte vi å gjøre turen litt lenger enn planlagt. Så vi lastet opp hengeren ved naustet og kjørte til avkjøringen i Breivika (melleom Storfjord og Steine). Været var helt nydelig, helt vindstille og sol. Det var såpass varmt at vi lettet på antrekket….

Turen gikk mellom holmer og skjær helt til den stor fyrlykta ved innseilingen til Stamsund. Her ventet vi til hurtigruta hadde passert. Ved inngangen til Langsundet, gikk vi i land på Tørnholmen og tok en pause.

Videre padlet vi gjennom Stamsund, under brua ved Skjærbrygga og videre tilbake til startpunktet. Lar bildene tale for seg. De siste bildene i serien er tatt med kameraet under vann 🙂

Adrian og Torleif

Turlogg

Turleder
Torleif
Startdato
3. August 2020
Sluttdato
3. August 2020
Startsted
Avkjørsel i Breivika (mellom Storfjord og Steine)
Værforhold
Sol og vindstille
Antall deltagere
2

Ang. årsmøtet  –  utsettes!

Pga de siste restriksjonene når det gjelder smittevern, vil planlagte årsmøte bli flyttet. Planen var å avholde det 18. januar 2021.  Ny dato vil vi komme ut med vi brev (slik som dette) direkte til deg som medlem, samt at…

Årsmøte for LPK

Årsmøte for LPK, mandag 18.januar 2021 kl. 18:00. Årsmøtet avholdes på grendehuset i Storfjorden. Det er vanlige årsmøtesaker. Velkommen!

Åpen dag Leknes Padleklubb

  I forbindelse med friluftslivets uke, har vi åpen dag ved Storfjord Grendehus lørdag 5.september 11.30-17.00 Her kan du prøve: Kajakk, SUP, Kano, elvekajakk   De som kommer må være friske og forholde seg til smittevernrådene. Ha med skiftetøy og håndkle….