Leknes padleklubb

Etablert: 2008

Klubbtur 10. august 2020

Torleif Utnes 10. august 2020

Vi var to som stilte opp idag og vi ville prøve SUP-brettene våre. Være var nydelig for å prøve dette for første gang. Til oppvarming var det å pumpe luft i brettene. Etterpå var det på med tørrdrakt, bære brettene ned til vannet og hive seg oppå.

Hive og hive…..La oss si det sånn at vi kom oss oppå brettet etterhvert. Etterhvert fant vi balansen og greide å padle framover. Som bildene viser hadde vi supert vær for å finne ut av hvordan ting fungerte.

Litt ufrivillig begynte brettet til Marit å bevege seg bakover i forhold til Marit – i ei djæv…. fart. og der gikk hu på trynet.

Litt latter på oss begge ble det og vi erfarte jo ganske fort at det må trenes på å komme seg opp igjen. Så da var det bare å hive seg uti og prøve seg. Etterhvert fant vi ut av det og litt senere på turen gjentok vi egenredning.

Artig turopplevelse og en annen måte å bevege seg på inne padleaktiviteter.

Takk for turen Marit.

Ang. årsmøtet  –  utsettes!

Pga de siste restriksjonene når det gjelder smittevern, vil planlagte årsmøte bli flyttet. Planen var å avholde det 18. januar 2021.  Ny dato vil vi komme ut med vi brev (slik som dette) direkte til deg som medlem, samt at…

Årsmøte for LPK

Årsmøte for LPK, mandag 18.januar 2021 kl. 18:00. Årsmøtet avholdes på grendehuset i Storfjorden. Det er vanlige årsmøtesaker. Velkommen!

Åpen dag Leknes Padleklubb

  I forbindelse med friluftslivets uke, har vi åpen dag ved Storfjord Grendehus lørdag 5.september 11.30-17.00 Her kan du prøve: Kajakk, SUP, Kano, elvekajakk   De som kommer må være friske og forholde seg til smittevernrådene. Ha med skiftetøy og håndkle….