Leknes padleklubb

Etablert: 2008

Referat av ekstraordinært styremøte tirdag 11.06.2019

Møtt: Torleif Utnes, Maylinn Stomperud, Julie Fagerheim, Børge Fygle.

Ikke møtt: Remi Andersen, Vibecke Cevik Pettersen.

Møtested: Naustet

 

Saksliste:

  15/19   Ang. Vest Lofoten kajakklubb.

 Bakgrunn:

Styret i Leknes padleklubb har mottatt en uformell henvendelse fra Vest-Lofoten kajakklubb om en sammenslåing, da de har hatt utfordringer med å danne et nytt styre for klubben. Dette vil i tilfelle medføre at klubbens materiale, beholdning, medlemmer og forpliktelser overføres til Leknes Padleklubb.

Vedtak:

Styret i Leknes Padleklubb vurderer at klubbene har forholdsvis ulike formål og driftsformer. I tillegg har LPK vært gjennom tilsvarende prosess, bare andre veien. Styret i LPK har etter mye arbeid greid å «restarte» klubben, men har enda noen steg igjen.

Vi ønsker derfor ikke å igangsette arbeidet med en sammenslåing med VLKK.

Dersom Vest-Lofoten kajakklubb kommer fram til at de ønsker å formelt avvikle klubben, er dagens medlemmer velkomne som medlemmer hos oss.

 

Åpen dag Leknes Padleklubb

  I forbindelse med friluftslivets uke, har vi åpen dag ved Storfjord Grendehus lørdag 5.september 11.30-17.00 Her kan du prøve: Kajakk, SUP, Kano, elvekajakk   De som kommer må være friske og forholde seg til smittevernrådene. Ha med skiftetøy og håndkle….

Intro-,grunn og oppfriskningskurs i havpadling kajakk 28 – 30 August

Grunnkurset starter fredag med litt teori og utdeling av utstyr (tørrdrakt, padle-sko, kajakk,spruttrekk og padleåre). På lørdag ser vi og lærer forskjellige teknikker og ikke minst lærer vi det viktigste: Hva vi skal gjøre hvis man går rundt (våt utgang)….

Klubbtur 10. august 2020

Vi var to som stilte opp idag og vi ville prøve SUP-brettene våre. Være var nydelig for å prøve dette for første gang. Til oppvarming var det å pumpe luft i brettene. Etterpå var det på med tørrdrakt, bære brettene…