Leknes padleklubb

Etablert: 2008

Rapport fra kajakkkurs, Andenes 18. februar 2010

Fra den 18. februar til den 21. februar var vi, Andreas, Jostein, Tommy og Signe og Geir på Andenes og padla kajakk. Vi dro dit fordi vi skulle ta nybegynnerkurs i forbindelse med vinterpadletreffet som var på Andenes den helga.

Vi kjørte i en bil med henger som hadde mange mange kajakker på seg. 11 for å være helt presis. Vi forventet at kurset skulle være veldig bra, at vi skulle lære mye nye kajakkteknikker som vi ikke kunne fra før, at vi skulle møte nye folk og padle mye. Vi visste ikke at vi skulle prate i flere timer den første dagen.

Det var mange folk der. Når vi kom fram, fikk vi pizza på en flott pizzarestaurant som het Palermo. De hadde bra musikk(Spotify, hei Jonathan!). Der møtte vi noen veldig hyggelige folk fra Andenes padleklubb og fra padleforbundet. Vi bodde i et flott hus ved siden av fyret på Andenes. Det var veldig bra. På fredags formiddag hadde vi en lang prat med dem der vi diskuterte rekruttering, ungdom, kurs, treningsmetoder, funksjonshemmede og padling generelt.

Thomas informerte oss litt om A-camp, en camp for unge elvepadlere, eller ungdom som vil prøve seg på elvepadling. Vi har kanskje lyst til å se mer på dette og se om det går an å komme seg ned til dit.

Vi fikk låne tørrdrakter av Odd-Gunnar, og vi padla etter det. Det var ganske så kaldt, men Andenes kajakklubb har jo en så flott varmebu, og det var godt å varme seg litt der.

Senere på kvelden kom flere søringer fra padleforbundet, våre kursledere, de var grei. De het Anita og Eirik. Andre dagen begynte kurset, vi ble kjempeflinke. Vi padla litt rundt holmene utfor den flotte campingen, og vi fikk lære litt snuteknikk, hvordan å stoppe båten fort, litt støttetak, generell manøvrering av båten, og så støttetak mot bølger etc.

Kurset var bra, siden det var et begynnerkurs var det enkelt og greit. Kurset levde opp til sine forventninger, men det var dumt vi ikke fikk øvd på ting i basseng, sånn som kameratredning og rulle. Jostein og Signe fikk våttkort etter kameratredning i bassenget på Leknes en uke etter kurset.

Signe Waag
28.februar 2010

Innkalling til årsmøte, mandag 21. februar 2022

Her kommer varsel angående avvikling av årsmøte. Som overskriften sier, skal det avholdes mandag 21. februar 2022 kl. 18:00. Møtet avholdes på Storfjord Grendehus, 2.et. I vedtektene står det følgende: «Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til…

Intro-, grunn- og oppfriskningskurset 3.-5. sept. er avlyst

Pga for få påmeldte og dårlig vær, er kurset avlyst. Vi beklager dette og håper at de som var påmeldt kan bli med til våren. Da er det bedre vær og varmere – håper vi! Mvh Adrian og Torleif

Aktivitetsdagen 28. august ble en stor suksess.

Lørdag morgen startet vi i staben for arrangementet, å rigge til med beachflagg, sette opp bord og bære kajakker. Litt før kl. 11:00 sto vi der å lurte: «kjæm dæ nokken?? Tru?? Saftdunken var oppfylt og vaflene lå klare  🙂…